Van onze redacteur Francien PH-K:
Ik had het potje tevoorschijn getoverd en Elias erop gezet. Na een half uurtje boekjes lezen was het resultaat uiteindelijk een rode cirkel op z’n billen…Twee minuten na het opstaan lag er een keurig plasje precies vóór het potje. Duidelijk uitgelegd dat het plasje de volgende keer ín het potje moet. Vijf minuten later staat meneer naast mij. Ik voel wat spetters op mij voet… “pas, pas” zegt meneer trots en wijst daarbij trots naar de vloer (naast het potje). Ik prijs hem om zijn plasje en zeg hem weer dat het in het potje moet. Vervolgens pakt hij het potje en zet het boven op zijn plasje! Mooie oplossing!!

P.S. terwijl ik dit typ heb ik al weer drie plasjes kunnen opvegen en heeft hij een sliding gemaakt over zijn eigen natje. Misschien toch nog wat te jong??

Reageren