De groep die naar Albanië vertrekt organiseert een jeugddienst. Met name jeugd is van harte welkom op zaterdag 26 juni in de aula van het Groevenbeek college in Ermelo. Het thema is Lachûh en wordt uitgewerkt in zang, cabaret en drama. De spreker Corné Platschorre zal het thema vanuit een Bijbelse invalshoek belichten. Kom ook en ontmoet andere jeugdigen van 19:30 – 21:00 uur.

Als Albanië-groep organiseren we een jeugddienst. Een anoniem gemeentelid daagde ons uit om een uitnodigende jeugddienst te organiseren. In ruil daarvoor wil hij een gift geven. Die uitdaging pakken we graag met beide handen aan. Omdat Francien en ik en het andere leidingstel allebei een kleintje hebben is de organisatie geheel in handen van de jeugd. We hebben zin in de jeugddienst, kom ook op zaterdag 26 juni!

Één reactie op “Jeugddienst”

Reageren