Vandaag vierden we dat mijn ouders 30 jaar getrouwd zijn en het parelmoeren huwelijk hebben bereikt. We hebben het gevierd met een verrassingsparty met blauw-witte dresscode. In Den Haag hebben we een erg leuke tocht gemaakt door de grachten. Ik wist niet eens dat Den Haag een gracht had. ’t leuke was dat je na elka brug weer een ander beeld krijgt van Den Haag vanaf het pwaterperspectief. Vervolgens gingen we naar Zoetermeer, waar we een high tea hebben genoten. Voor het eerst in mijn leven heb ik mijn buikje rond gegeten met een thee-maaltijd. De avondmaaltijd hebben we dan ook overgeslagen.

Naast de goede organisatie van de dag, het mooie weer, de ontmoeting met elkaar wil ik ook een pluim uitdelen aan mijn kids die zich kranig hebben gedragen en de dag van hun leven hadden. We sloten de dag af met een gezinskiekje als PH-Delft incl. uitbreiding.

Reageren