Ik ben een inspirerend voorbeeld voor mijn broertje. Das leuk om te merken. Hij werd door m’n blog getriggerd dat hij er zelf ook maar eentje is begonnen. Op weg naar zijn volwassenheid is hij steeds minder actief op hyves (is voor huisvrouwen en kinderen / jeugd) en gaat bloggen. Morgen is hij jarig, wordt ie 19 en vandaag gaat hij zijn theorie examen doen. Ben benieuwd of hij het haalt en 0f hij ff op deze blog reageert! Check www.florianph.wordpress.com

2 reacties op “Broertjes blog

  • florianph

    nee helaas:( ik heb niet gehaald negen fout. Maar ik heb nu wel geregeld dat ik voor 8 augustus mijn rijbewijs moet gaan halen!

    Ik ben benieuwd

    Florian

  • huizeph

    Arme jongen, ’t ligt natuurlijk aan andere elementen en niet aan jezelf 😉 Volgende keer beter. Succes met blokken en leren. Je krijgt het niet vanzelf.

Reageren