Vandaag en gisteren doe ik mee aan een beachvolleybaltoernooi in Nunspeet. Heerlijk om je even uit het dagelijks leven te onttrekken en gewoon met je blote voeten in het strandzand een balletje te slaan. Ik kijk er erg lang naar uit en heb er veel zin in. ’t zou mooi wezen als we nog wat puntjes kunnen pakken. Tegelijkertijd ben ik benieuwd of mijn linker enkel, waar ik toch al een tijd last van heb, het houdt. Niet al te wild en happig spelen dus.

Het beachvolleybal-uitje is voor mij een manier om even te genieten en mijn mannen-ding te doen. Ik wil Francien bedanken voor het mede mogelijk maken. Terwijl ik me inspan en daarmee ontspan, spant zij zich in de voor de drie heren.

Één reactie op “beachen”

  • francien

    graag gedaan, schat. Gelukkig hebben we van die geweldig lieve engeltjes 😉

Reageren