Mijn broer en schoonzus zijn afgelopen donderdag teruggekomen van hun tiendaagse huwelijksreis. Ze hebben waarschijnlijk enorm genoten van het mooie weer in Marokko. Wat dat betreft hebben ze het goed gepland. En wij hebben ook niet stil gezeten. We hebben sms contact gehad over een stempel voor de geboortekaartjes en hebben via deze goedgekeurde smoes hun nieuwe huisje aangekleed.

Wat hebben we onder andere gedaan?! We hebben overal in het huis M&M snoepjes, zakjes en knuffels verstopt. We hebben M&Mdecoratiemateriaal neergezet met als pronkstuk een hippe M&M-telefoon. In hun bed hebben we levensgrote poppen neergelegd met hun afbeelding en we hebben de gang volgestouwd met dozen, zodat ze lastig naar binnen konden gaan. Daarnaast hebben we nog wat andere acties uitgevoerd, daarover later meer.

Reageren