We zijn gezegend met een prachtige ligging van het huis. Achter hebben we een kaal pleintje en voor hebben we een speeltuin. Nu is die speeltuin best achterhaald en hebben een aantal actieve buurtbewoners al eens met de gemeente Nunspeet gecommuniceerd over de aanpak van de speeltuin. Ik kon vannacht niet goed slapen en denk dat we het maar eens stevig moeten aanpakken.

Een professionele aanpak is mijns inziens een actiecomité met afgevaardigden namens de buurt, handtekeningenlijsten, e-mailadressen van geïnteresseerden, probleemstelling, probleemoplossingen, oplossingsscenario’s en een kostenplaatje. Ik kan me niet voorstellen dat de gemeente dit laat liggen, naast een actief media-beleid.

Deze weekactie is de stroopwafelverkoop voor Albanië. Ik ga in de buurt een blokje venten. Nu kan ik dit mooi combineren met een handtekeningenactie van buurtbewoners. Hoewel ik niet de kar alleen wil trekken is dit wel een mooie aanzet.

Reageren