De laatste maanden ben ik samen met mijn collega Johan druk bezig geweest aan een site over een nieuwe weg; de N35. Deze verbindingsas tussen Zwolle en Almelo bestaat al. Momenteel doe je er in de spits ruim 1,5 uur over en rij je gemiddeld 35 kilometer per uur. Over tien jaar, in 2020, is het een stroomweg (vierbaansweg) waar je honderd km/uur mag rijden. Zwolle – Almelo is dan haalbaar binnen 35 minuten.

Binnen het provinciale iprox-cms (systeem om de website te beheren) hebben we veel toepassingen gebruikt. Er is een flash-animatie over de weg, een informatief filmpje en er zijn veel tools in opgenomen, zoals gerelateerde items, downloads in- en externe links etc. We hebben de afbeeldingen, teksten en navigatie zelf bedacht en in overleg met de opdrachtgever opgezet en uitgevoerd. Met gepaste trots presenteren we de site: www.overijssel.nl/n35

Reageren