Bij het pasgetrouwde stel Matth€0 en M@@ike hebben we naast het M&M verstopspel, de dozenblokkade en kleurstofelementen in de douchekop ook nog hun hele inboedel op marktplaats te koop gezet. Op een doordachte manier hebben we dat aangepakt. Ik had een gmail account aangemaakt wat leek op hen mailadres. Vervolgens hadden we voor de verbouwing alle goed uitziende onderwerpen in het huis op de foto gezet. Zo stond er op marktplaats hun badkamermeubel, tweepersoonsbed, bank, twee fauteuils, wasmachine (met bonnetje en garantie!) eethoek en viool op internet.

Het trok aardig wat bekijks, er waren zo’n zes gegadigden die belden voor het bed en twee voor de viool. Daarnaast waren er veel biedingen, bezichtigingen en mailtjes. Natuurlijk had ik de advertenties zo echt mogelijk gemaakt. De smoes was dat ze onverwachts snel emigreerden naar de VS. Best geloofwaardig toch?!

Ze konden de actie wel waarderen en in de loop van de dag. In ruil daarvoor kregen ze de inloggegevens gegeven, zodat ze de advertenties konden verwijderen.

Als toetje hadden we alle elektronische apparaten aangezet en de aardlekschakelaar uit. Bij binnenkomst na een vermoeiende huwelijksreis (03:00 uur ‘s ochtends ) en het omdraaien van de aardlekschakelaar zou de tv, stereo, wekkerradio etc. aangaan. Zo gezegd zo gedaan.

Toen ik thuis kwam, vroeg Francien of de koelkast en vriezer ook uitstonden. Ehm… ja, maar was niet de bedoeling. Even niet aan gedacht. We hebben toen onze eigen met dozen geblokkeerde ingang moeten doorbreken om de stoppencheck te doen. Dat was wel balen, want alle dozen stonden zo mooi opgestapeld. Daar zouden zij nooit door heen komen… 😉

Lees ook huwelijksstunt 2 en 3

Reageren