Francien heeft om de tijd te doden een puzzel gekocht. We hebben in ons huwelijk nog niet samen gepuzzeld. Dat geluk ontbrak ons nog. Vroeger begon mijn moeder altijd in de vakanties met het maken van een puzzel. Wij namen het dan over, waar we rest van de vakantie zoet mee waren. Francien en ik ontdekten dat we een ouderwetse kijk hebben op puzzelen. Vroeger puzzelden we een mooi berglandschap met sneeuw!, of een panda.

Tegenwoordig heb je 3d puzzels of Jan Haasteren-puzzels (zie afbeelding). Rustige blauwe puzzel-luchten zijn er niet bij. Als je lang naar puzzelstukjes zoekt, wordt je druk in je hoofd. Omdat op elk stukje iets staat, wat je niet altijd herkent. Ik ben benieuwd of de baby eerder komt of dat Francien de puzzel af heeft… De tijd zal het leren.

Één reactie op “Hippe puzzels”

  • huizeph

    drie dagen later was de puzzel af, maar nog geen gup3. Ik denk dat nu ook het borduurwerkje af moet. Dat is wat meer werk…

Reageren