Mei geeft prachtig weer. Als ik wil genieten en een verzetje wil dan moet ik het nu plannen. Samen met een vriend wilde mijn broertje Florian wel een rondje fietsen. Zo is hij gisteren op de mountainbike vertrokken van Delft naar Domburg. Hij is niet van suiker want regen en wind deden hem niets (op de lekke band na dan).

Inmiddels is hij aangekomen in Domburg na ruim 110 kilometer te hebben gemountainbiked over asfaltwegen en een stukje strand. Morgen gaat de weg richting Bergen op Zoom, daarna richting Tilburg om vervolgens weer naar Delft te keren. Dan zou er ruim 400 kilometer op moeten zitten…

Waar haalt hij het lef en de moed vandaan om zo’n eind voor de kick en het avontuur te gaan fietsen. Ik hoop dat de wind mag draaien, want 150 kilometer fietsen met windkracht 4 tegen, gaat je niet in de koude kleren zitten. Floor, hierbij mijn digitale support: Ga zo door, ik ben trots op je!

2 reacties op “heerlijk fietsweer toch?!

Reageren