Sinds kort hebben we in de gemeente zendeling van de maand. Deze maand zijn mijn mijn familieleden in Tanzania aan de beurt. Naast een live skype-gesprek in de ochtend heb ik een inlay gemaakt voor in het gemeenteblad. Ludie en Cornelie werken aan een clusterproject om de Bijbel te vertalen naar tien stamtalen. Hieronder een korte impressie over de voor- en tegenslagen vanaf 2005

.

Hoogte- en dieptepunten gaan vaak hand in hand. Als er een dieptepunt is volgt vaak een hoogtepunt wanneer God voor een oplossing zorgt.

Huis
Begin 2008 moesten we op de korte termijn ons huis uit, terwijl we toen geen zicht hadden op een iets anders. Toch kregen we binnen twee maanden, (op tijd) een ander, groter, goedkoper en mooier huis!

Auto
In juli 2008 zijn we met de auto over de kop geslagen. De auto was total loss, maar wij waren ongedeerd. We hadden toen een paar maanden geen auto; een dieptepunt. Opeens konden we van iemand in de buurt een geschikte auto (Land Rover) kopen. Dezelfde tijd waren we ervoor aan het bidden en vasten.

School
Momenteel leven onze kinderen zo’n 900 kilometer bij ons vandaan. In Dar es Salaam  wonen ze en gaan naar school. De kosten van de school en boarding voor onze drie kinderen is meer dan 10.000 euro per jaar. Momenteel hebben we onvoldoende middelen om de rekening te voldoen…

Lees meer op www.familiepostmus.nl

Reageren