De felicitaties stromen binnen via mail, sms en de eerste bezoekjes. Hartelijk dank voor de betrokkenheid. We zijn ontzettend dankbaar voor een derde wonder, dat het allemaal goed is gegaan en we weer een wereldburger, maar ook een Pijnacker Hordijk-naamdrager rijker zijn.

Urinoir
Ik heb altijd geroepen dat bij vier mannen de urinoir in huis mag komen. Het hoeft natuurlijk nu nog niet, de jongens plassen voorlopig nog zittend of in hun luier, maar over een paar jaar. Ik moet alleen Francien nog zo ver zien te krijgen dat zij ook de voordelen van een urinoir inziet.

Mijn bescheiden bijdrage
Hoewel Francien de afgelopen negen maanden druk in de weer was en het kind droeg, mag zij nu terecht rusten. Ik vlieg van hot naar her om het een beetje in goede banen te leiden. Een greep uit de bezigheden: Kids entertainen, bezoek opvangen, beschuit smeren, kraamhulp wegwijs maken, muffins bakken voor Josia’s peuterschool-traktatie, weblog bijwerken, mailtjes sturen, geboortekaartje afmaken, bestellen en wegwerken, Josia halen en brengen naar de peuterspeelzaal, boodschappen doen en hier en daar nog wat werken voor de zaak. Hoewel het me veel energie kost, ben ik blij dat ik deze bescheiden bijdrage mag leveren zodat Francien lekker uit kan rusten.

Op de foto drie geslachten Pijnacker Hordijk

Één reactie op “De tweede dag, ik blijf rennen!”

Reageren