Eindelijk, na een lange aanloop is het eindelijk zo ver. We zijn wederom ouders geworden. We mochten de derde telg verwelkomen om 14:14 en het is een jongen. Zijn namen zijn Efr@ïm S:on en zijn roepnaam is Efra:m. Een derde jongen. Sorry dames, maar het is 3-0.

Enkele statistieken (voor de mannen onder ons) Efra_ïm zijn geboortegewicht is 3850 gram. Vergeleken met Jo_sia en E_lias is dat qua gewicht waarschijnlijk net weer een slagje hoger. De vergrotende trap zien we logischerwijs terugkomen bij Fran_ciens buikomtrek en gewicht. Verder is het tiende kleinkind van Franc:ens ouders en de zevende jongen. Voor mijn ouders is het derde kleinkind en de derde jongen.

Ik weet dat er een club is voor vader met drie dochters (www.vadervandriedochters.nl) Maar ik ontdek geen club voor moeder-van-drie-zonen. Misschien heb ik de ambitie om die ooit nog eens op te richten, hoewel het een flinke kluif met werk is. Eigenlijk zou Francie_n juist die kar mogen trekken. Voorlopig zal ze daaraan niet denken en geniet ze van een blauwe wolk. Ze heeft groot gelijk.

3 reacties op “3-0

 • cornelie

  gefeliciteerd met jullie Efraim! weer een jongen in de familie! we wensen jullie een gezellige kraamtijd toe. bewaren jullie nog een beschuit met muisjes voor ons?

  Ik ben blij dat, toen wij trouwden, jij nog te klein was Jairo om streken uit te halen. Je hebt je bij Mattheo en Maaike wel lekker uitgeleefd! Ik hoop dat ze je nog willen ontvangen na deze escapades…..

  veel succes met het kleine spul en veel liefs, tot gauw!

 • Johan

  Wauw, van harte!

  Ik had even hoop dat ik wellicht in november lid van de club ‘vadervandriedochters’ zou kunnen worden, maar op de site staat ‘Dit vadergenootschap is uitsluitend bedoeld voor vaders die drie dochters hebben, die geschonken zijn door dezelfde vrouw. Mocht je ook nog een zoon hebben, dan kun je je helaas niet aansluiten en ook niet als je reeds vier dochters hebt.’ Balen zeg…

 • Pingback: persoonlijke terugblik op 2010 « Huize P.H.

Reageren