Jezus vraagt aan Petrus: “Maar gij, wie zegt gij dat ik ben?” Petrus antwoordde: “Gij zijt de Christus de levende God”. Waar ik gisteren nog toegewijde korfballers zag, hoorde ik vanochtend dat kennis zo ontzettend belangrijk is. Korfballers trainen hard om te winnen. Wij mogen hard trainen om meer kennis te vergaren.  Lees je Bijbel, bid elke dag. De spreker gaf nog aan: ” Ik vind het triest, maar ik constateer weinig kennis binnen gemeenten. Mensen gaan meer af op gevoel, beleving en uiterlijk.” Een oproep om meer te lezen uit de Bijbel!

Één reactie op “wie is Jezus?”

  • marieke van asselt

    Gevoel, beleving en uiterlijk kunnen geweldige belevingen geven aan je geloof, maar persoonlijk heb ik ervaren dat kennis van God’s woord je houvast geeft in elke periode van je persoonlijk geloofsleven.
    Ga op God’s beloften staan en dat geeft kracht!!

Reageren