Als ik zeg Belly Bandit, waar denk je dan aan?!… Ik zou denk ik denken aan een louche figuur uit de strip van  de Daltons en Jolly Jumper.

Niets is minder waar. Het is een buikband die de vrouwen weer hun oude slanke figuur terug geeft na hun zwangerschap. Ik sta pal achter het slanke figuur van mijn vrouw. Ik ben zo ver gegaan dat ik het ding heb besteld en betaald. De band draag je drie dagen na de bevalling onder je kleding voor 6 – 8 weken. Het corrigeert je houding en traint de buikspieren, ook al is het buiten 30 graden.

De vrouwelijkheid straalt van de website af. Ze hebben goed nagedacht hoe je vrouwen inpakt. De omgeving en huisstijl is roze. Knappe artsen raden het product aan, een slanke vrouw vertelt haar getuigenis en online is er een maathulp, om de juiste bandit te kiezen. Wat alleen jammer is, is dat er bij gratis bezorging in heel Nederland een plaatje van Europa staat. Vrouwen denken vaker aan hun uiterlijk dan aan een kaart, denk ik. Wellicht is de kaartkeuze bewust geweest.

Reageren