Vijf jaar geleden zijn we getrouwd op 27 april 2005. Vandaag vieren we ons houten huwelijk. Ik heb vandaag vrij genomen middenin de drukte en we gaan een dagje naar park Malkenschoten in Apeldoorn. We hebben er alle vier zin in.

Wat is er veel gebeurd in vijf jaar, een korte opsomming: drie keer in verwachting – twee kinderen, een afgeronde opleiding +┬á twee banen. een (enkel)blessure + herstel, van huur –> koop, diverse binnenlandse & buitenlandse reizen en slechts een paar woordenwisselingen, die in het niet vallen bij de vele liefkozingen.

Ik ben nog steeds blij met mijn schatje en draag haar (vooral nu aan het einde van de zwangerschap) op handen. Francien I love ya.

voor de kerkdienst…

Laat op het feest ­čśë

3 reacties op “5 jaar getrouwd

 • jan van oosten

  Hoi Jairo,

  Nog gefeliciteerd met je houten huwelijksfeest ­čÖé
  Ik lees je blog om de twee dagen geniet van je berichten.

  Je bent lekker bezig, vergeet niet onder het werk juk zo nu en dan op te kijken en te genieten wat God je geeft.

  Ik zag dat je samenkomt bij een gemeente in Ermelo.
  in Ermelo staat ook een halfopen inrichting voor jongeren.
  zouden jullie voor die jongens en meiden en leiding willen bidden. Ik ken er een paar die daar zitten en het is zwaar werken zowel voor personeel als de uit huis geplaaste kinderen.

  Het ga je goed,

  Jan

 • francien

  ha schat,

  ja, die woordenwisselingen mogen geen naam hebben ­čśë De liefkozingen daarentegen zeker wel! Helemaal nu de laatste loodjes aangebroken zijn en jij wat meer mag sjouwen en bukken voor mij. Je doet het zonder klagen en met een lach op je gezicht. Je mag blijven!! Ik houd van je,

  Je vrouwtje

 • Pingback: persoonlijke terugblik op 2010 « Huize P.H.

Reageren