Het paasverhaal is nu ook te volgen op Twitter. De tweets (berichten) bevatten een Bijbeltekst en commentaar daarop. Tekstbureau Kroes wil op deze manier het paasverhaal onder de aandacht brengen, met bijzondere feiten. Het paasverhaal wordt dagelijks bijgewerkt en duurt 21 dagen.

“Had Pilatus wel een ruggengraat? Hij gaf drie keer aan dat Jezus onschuldig was. Toch wenste de bevolking hem dood.” ”’‘Golgotha’ is een bekende naam, maar hij komt alleen in de Bijbel voor.” Zomaar twee commentaren als reactie op een Bijbeltekst. Juist de combinatie van de Bijbel en het commentaar maakt het volgen aantrekkelijk.

Het twitter paasverhaal hebben Johan en ik uitgewerkt. Het is een logisch vervolg op de twitterkerst. Die landelijk veel media aandacht kreeg.

Nieuwsgierig geworden? Wordt ‘follower’ via  www.twitter.com/paasverhaal.

Reageren