Momenteel denken we na over een nieuwe naam voor Tekstbureau Kroes. Tekstbureau dekt een gedeelte van de werkzaamheden. Ons portfolio geeft een goed overzicht van de huidige werkzaamheden.

We hebben de naam ‘keer twee’ voor ogen om ons tekst- en communicatiebureau te noemen. De gedachte erachter is tweeledig, je kunt leuke combinaties maken zoals Johan & Ja+ro, web & offline, advies & coördinatie enz… De tweede gedachte is dat onze toevoeging organisaties verdubbelt qua aandacht, websitebezoek etc. Bij de naam KeerTwee, komt ook nog een pay-off die aangeeft wat we doen. We denken aan: tekst & beeld; web & print; advies & coördinatie; creatie & vorm; opdracht & resultaat; jij & ik.

Voordat we daadwerkelijk de naam keertwee nemen, zijn we benieuwd naar jouw gedachten zijn bij de naam KeerTwee.nl, keer twee of keertwee. Wat voor gevoel ontstaat er en waar moet je aan denken?! Reageer / leave a comment!

Beste Bert,

Een tijdje geleden hebben we elkaar ontmoet in een kennismakingsgesprek. Momenteel denken we na over een nieuwe naam voor Tekstbureau Kroes. Tekstbureau dekt een gedeelte van de werkzaamheden. Ons portfolio geeft een goed overzicht van de huidige werkzaamheden.

We hebben de naam ‘keer twee’ voor ogen om ons tekst- en communicatiebureau te noemen. De gedachte erachter is tweeledig, je kunt leuke combinaties maken zoals Johan & Jaïro, web & offline, advies & coördinatie enz… De tweede gedachte is dat onze toevoeging organisaties verdubbelt qua aandacht, websitebezoek etc. Bij de naam KeerTwee, komt ook nog een pay-off die aangeeft wat we doen. We denken aan: tekst & beeld; web & print; advies & coördinatie; creatie & vorm; opdracht & resultaat; jij & ik.

Voordat we daadwerkelijk de naam keertwee nemen, zijn we benieuwd naar jouw gedachten zijn bij de naam KeerTwee.nl, keer twee of keertwee. Wat voor gevoel ontstaat er en waar moet je aan denken?!

We hopen dat je even tijd kan vinden om te reageren. Een hartelijke groet, Jaïro & Johan

2 reacties op “keer twee

  • Daniel

    Luike naam; erg Nederlandsch (past denk wel). Waarom noem je het niet Kwadraat; dat is nog meer en ook dubbel… Geef je raad in het kwadraat…

    Mbg, Daniel

  • jairo

    Ha Daniël,

    Dank voor het meedenken. Kwadraat is ook een mooie, maar een voorwaarde is dat de domeinnaam nog te claimen is. http://www.kwadraat.nl of http://www.x2.nl zijn al bezet door een ander. In de huidige tijd is het belangrijk dat je domeinnaam hetzelfde is als je bedrijfs cq roepnaam. http://www.keertwee.nl hebben we al geclaimd 😉

Reageren