Momenteel ben ik voor een/twee dagen per week werkzaam voor de hulporganisatie Gain. Een mooie uitdaging waar veel werk ligt. Momenteel houd ik me bezig met het opzetten van een nieuwe website. De huidige site is een Duitse. De nieuwe site wordt een kopie van de Canadese met wat kleine aanpassingen. Dit project pak ik samen met Diederik op, waarbij hij de techniek doe en ik met name het content en tekst gedeelte.

Gain is een relatief nieuwe speler in het Nederlandse christelijke hulpverleningsland.  Wat hen uniek maakt is dat ze noodhulp bieden. Gain heeft een christennetwerk in meer dan 170 landen.  Ze combineren noodhulp met evangelisatie. Neem de Tsunami, ruim vijf jaar geleden. Gain hielp en getuigde in Atjeh, een streng Islamitische staat in Indonesië. Momenteel komen er 500 huisgemeentes bij elkaar, mede door de getuigenissen en houding van Gain-mensen.

Binnenkort wordt er een benefiet-concert gehouden in Ede met verschillende gospelartiesten. De opbrengst gaat naar Haïti. Wij gaan daar de aftrap geven van de reizen die we organiseren naar Haïti. Bekijk meer informatie op www.doyoureallycare.nl

Reageren