Gisteren hebben Francien en ik samen de belastingopgaaf verwerkt. Best wel leuk om samen te doen. Eerst de gegevens verzameld en daarna ingevuld. Kom je er niet uit dan kun je op het vraagteken drukken of ff googlen. Binnen een uur hadden we em ingevuld.

Totdat we bij de verdeelsleutel kwamen. Daar kan je zien hoeveel je terugkrijgt. We eindigden alleen maar in de plus, terwijl we liever in de min eindigen. Want dan krijg je -zoals voorgaande jaren- geld van de fiscus terug. Ons bestedingsgedrag is in 2009 niet veranderd t.o.v. 2008. Wat doe je dan fout?! Wat belletjes naar andere belastingvrienden leverden niet direct iets concreets op. Toch maar de overbuurman vragen, die is accountant. Een mooie gelegenheid om je omgeving beter te leren kennen.

Één reactie op “belastingdienst”

  • Belastinginspecteur

    Graag wel een beetje je site updaten.

    Groet de Belastinginspecteur

Reageren