Ik houd van wikipedia. Ik kijk regelmatig op de digitale encyclopedie voor inspiratie. Maar vandaag haat ik Wikipedia. Ik wilde een wiki (=item) aanmaken voor een bedrijf. Ik heb geschreven, geschrapt, geredigeerd  en gevormd, totdat het in mijn ogen een objectief stuk was. Ingelogd, artikel geplaatst en wham, het artikel werd door twee ‘beheerders’ meteen onderuit gehaald. Nog een keer overgelezen, gepeld en gespeld, maar wederom werd het er af gegooid. Ik kreeg toen een heel onbehagelijk onderbuik gevoel… Het zal wel aan mij liggen. Ik zal nog eens goed lezen waar een wiki- aan moet voldoen. Wie weet blijft het de volgende keer wel staan…

Één reactie op “haat liefde verhouding”

  • Johan

    Misschien niet over het bedrijf schrijven, maar over de persoon die het bedrijf runt?

Reageren