Ik heb een vriend (W.) waarbij zijn liefste wens is om anoniem door het leven te gaan. Hij maakt lange werkdagen bij een grote Nederlandse onderneming zegt hij. Maar soms vermoed ik dat hij voor de KGB, FBI of Mossad werkt.

Hij zet zijn auto nooit voor de deur en koopt regelmatig een nieuwe bolide, die hij contant betaalt. Zijn huis is een vesting van lamellen. Je weet niet of hij thuis is. Ik vraag me soms wel eens af of je bespied wordt door een camera-systeem. Gelukkig voor hem is zijn huis voorlopig aan de Google Maps-dans ontsprongen.

Verder is het gewoon een ontzettend lieve man, die W. te N. Van betrouwbare bronnen vernam ik dat hij niet meer alleen is. Hij gaat met een N uit NV. Ik vermoed dat het een mede-spion is, die hij tegenkwam op zijn missie.

2 reacties op “W. te N.

Reageren