Nu kreeg ik in het ziekenhuis nieuwe steunzolen aangemeten. Leuk, maar ik ben een beetje wantrouwend geworden ten opzichte van zolenboeren. Mijn ervaring is dat ze allemaal een eigen werkwijze hebben en dat de zool allemaal gelijk helpt.  “Je nieuwe steunzolen zorgen dat de klachten verdwijnen” Dat is dus niet zo. Er moet net zolang aan de steunzool, geschaft en geplakt worden totdat jij geen klachten meer hebt.

In het ziekenhuis kreeg ik bij de materiaalman gelijk nieuwe zolen. De optie dat ik nog eens langs kon gaan bij mijn huidige zolenboer werd me niet voorgelegd. Mijn twijfel werd nog groter toen ik van een vriendin vernam dat ze dezelfde situatie had gehad met dezelfde zoelenboeren. Uiteindelijk was ze niet geholpen met de ziekenhuis zolen (die ik nu ook heb) en is ze teruggegaan naar haar oude zolenboer.  Wat zijn jouw ervaringen met steunzolen en zolenboeren?!

Reageren