Wat heb ik het getroffen met mijn huisgenoot annex vriendin. Al bijna vijf jaar lang verblijd zij mij dag aan dag met haar glimlach, aanraking of persoonlijke touch. Als ze loopt, zweeft ze over de vloer, je ruikt haar zachte parfum als ze me knuffelt. Ik voel me zeer op mijn gemak in haar aanwezigheid.

Voor de kinderen is ze een geweldig lieve moeder die op een pedagogische verantwoorde manier de kinderen opvoed naar de algemene maatstaven van een doorsnee christelijk gezin. Ze heeft tijd voor passies zoals het huishouden, boodschappen en borduren. Haar draagmoederschap doorstaat ze weemoedig. Elke dag is het huis spik en span en houdt ze rekening met de eventuele komst van de koningin. Francien je bent geweldig, ga zo door, je bent mij kostbaarder dan goud!

Ik hou van je, Je valentijn.

Reageren