Vandaag heb ik twee kuub afvalhout besteld bij een meubelfabriek. Zij verkopen het resthout, wat veel mensen opstoken in de kachel. Ik heb er een ander doel mee voor ogen. Momenteel is Francien zwanger en willen we Josia en Elias op één kamer laten slapen. We hebben een luxe probleem, want we vinden ons semi-antieke bed (opa heeft er nog ingeslapen) niet passen bij de rest van de kinderkamer. De witte kast, commode en plank staan op marktplaats.

Met het bestelde hout wil ik een nieuwe kinderkamer maken met een hoge kast, commode en plank. De stukken wil ik sorteren, evt bijzagen, lijmen, schuren en antiekbeitsen. De tweede fase is om een kopie van Josia’s bed te maken. Dat heeft geen haast omdat Elias nog te klein is. Eind maart komt het hout, mijn handen jeuken nu al.
Bekijk wat voorlopers hebben gemaakt van afvalhout.

Één reactie op “Kinderkamer van afvalhout”

Reageren