Vandaag voel ik me net Arie Boomsma. Niet qua uiterlijk, (ik ben veel knapper) maar meer in zijn zoektocht naar grenzen. Enkele dagen geleden heb ik een post gedaan met als onderwerp ‘bierparty’. Inmiddels heb ik zowel positieve als negatieve reacties ontvangen. En dat kan ik me voorstellen. Bierparty-en als christen, dat kan toch niet. Inderdaad, niet als je je helemaal laveloos zuipt en de inhoud van de avond in de dakgoot loost. Aan de andere kant kun je laten zien dat alcohol niet per definitie verkeerd is. Welke oudere drinkt er geen borrel voordat ie gaat tukken. Hoofddoel van de bijeenkomst is om geld te genereren voor Albanië. Dit kan met het ophalen van statiegeldflessen, maar ook met een stuk gezelligheid. Dus hierbij nogmaals de uitnodging 😉 Je bent als 18+’er welkom op ons ‘feestje’. Klinkt anders dan ‘bierparty’, maar komt op hetzelfde neer.

Reageren