Vandaag heb ik zo’n vijf uur aan belminuten gemaakt. Eén uur aan de telefoon en drie uur aan het skypen. Als skype-fanaat wil ik graag anderen oproepen om de ‘subsidie naar de grote belproviders’ te stoppen. De voordelen van skype: het kost niets, het geluid is twee keer zo goed dan je mobiel, je ziet elkaar (via de webcam), je kan aantekeningen maken en groepsgesprekken voeren. Nadeel is dat je achter de PC moet zitten en dat het soms even duurt voordat er opgenomen wordt. Soms valt het gesprek even uit, maar wat mij betreft weegt dat niet op tegen de kosten, het plezier en het zicht. Gisteren heb ik veertig belminuten naar Zuid-Korea gemaakt en net naar Tanzania. Mijn skypeaccount is koepijn. Bel me, zodat ik ook jouw gegevens heb!

Één reactie op “belminuten”

  • Joep

    Ja skype is top! Je hoeft niet achter de pc te zitten… Op de iphone werkt het ook 😉

    Nu nog even zoeken naar een goede messenger die skype, gtalk msn enz… combineert!

Reageren